Свързани новини

20.08.2010 15:01

Попето в Блекбърн за 2 млн. евро

Видян 1739 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националът Ивелин Попов е заминал на проби в английския Блекбърн Роувърс. Капитанът на Литекс бе наказан за Лига Европа и не пътува със съотборниците си за Унгария.


„Младата звезда на българския шампион е привлякла вниманието на Блекбърн още през 2008 година. Тогава той вкара гол в купата на УЕФА срещу Астън Вила, а след това продължи силните си изяви за националния отбор и за клуба си. Може да играе зад нападателите, както и по крилото", пише английското издание Ланкашир Телеграф за Попов.


От вестника припомнят и за друг българин - Валери Домовчийски, който бе на проби в началото на 2008 година преди да подпише с германия Херта Берлин.


Мениджърът на Блекбърн Сам Алардайс усилено търси нападател, тъй като в момента разполага само с двама. Интерес от тима от Висшата английска лига към Попов имаше и преди две години, когато отборът бе воден от Марк Хюз. Алърдайс ще пробва и друг футболист. Това е колумбиецът Едисон Переа. Големият Сам, както го наричат на Острова, е хвърлил око и на голмайстора на Манчестър Сити Бенжани Мварувари.


Същевременно се разбра, че Литекс ще се опита да върне Миодраг Йешич на треньорския пост. Според източник близък до клуба, шефовете се обединили около идеята, че тимът трябва да бъде воден от чужденец, който познава обстановката при оранжевите. Както е известно, Ангел Червенков бе уволнен, а в момента ловчанлии се водят от тандема Петко Петков – Ферарио Спасов. Шефовете на Литекс ще се свържат с Йешич до края на седмицата, за да бъдат проведени разговори. Сърбинът бе един от спряганите за нов треньор на ЦСКА след напускането на Павел Дочев преди няколко дни, но на Армията избраха Гьоре Йовановски. Йешич спечели купата на България с Литекс през 2008 година, но пожела да си тръгне сам, въпреки че Гриша Ганчев искаше да го задържи.


Друг вариант за Литекс бе Любослав Пенев. Той обаче поставил три условия на Гриша Ганчев. Именно заради едно от тях засега пропада вариантът бившият треньор на ЦСКА да поеме отбора от Ловеч. Пенев е поискал свой екип и забрана за хората на Ганчев да припарват до тима. Благодетелят на Литекс контрирал, че разчита на екипа си от години и няма как да даде подобна гаранция.


Сред вариантите за треньор на оранжевите са още Виктор Пицурка, Ицхак Шум и Люпко Петрович.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.