Свързани новини

11.08.2010 15:41

Странна чистка в ЦСКА, боклукът остава

Видян 1538 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато отборът не върви, треньорът си отива. Тази първа и неписана футболна аксиома обаче не важи за последния в класирането на А група ЦСКА. Вместо да бие шута на неадекватния  треньор Павел Дочев и измислените му играчи, Кралете на боклука от Титан оставиха шкартото и изритаха помощника Адалберт Зафиров. Аут е и един от звезделините в отбора – защитникът Коста Стоянов. Той имаше стари пререкания с Павел Дочев, който, оказва се, бил много чувствителен.  


„Изненадан съм от решението. Когато не върви отборът, се търси причината. Защо обаче аз да съм причината, не мога да си обясня. Павел Дочев ми каза, че от самото начало не е искал да работи с мен. Според него, след като съм имал успехи с този отбор и съм бил старши, съм щял да имам амбиции отново да съм старши треньор. Павел Дочев ми каза, че е имал опасения, че ще работя против него и ми е нямал доверие”, заяви Адалберт Зафиров. Измислената чистка в ЦСКА започна онази вечер след поредния резил – 1:2 от втородивизионния Ботев (Враца) в контрола. Преди това червените изядоха калая последователно от кипърските ритнитопковци Олимпиакос (Никозия) с 2:5, Левски с 0:1 и Черноморец с 1:2.


Новината на 19' отпреди два дни, че в съблекалнята на ЦСКА е имало бой бе потвърдена и от изгонения за неправилно дишане Адалберт Зафиров: „Напрежение между българи и чужденци има. Чужденците не дават максимума от себе си и е нормално да се получи напрежение.“



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да ви се наложи да работите усилено

Днес може да ви се наложи да работите усилено и да се