Свързани новини

13.05.2010 11:58

БербатOFF

Видян 1642 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фатална новина за българския футбол съобщи на 13-и в 13 часа световната суперзвезда Димитър Бербатов.
„Здравейте на всички. Често пъти сме се събирали в тази зала по радостни поводи, не ми е за първи път. Считано от днес се оттеглям от националния отбор на България. Решението не беше взето с лесна ръка, но го взех. Това е решение, което трябваше да бъде взето. Взех го съвестно. Премислил съм го доста. Както има начало едно нещо, така им и край и той дойде днес. Сигурно за доста хора съм лигльо, защото каквото и да кажа. Трябва да знаеш кога да кажеш стига. Затова прецених, че стига толкова. Ще помагам отстрани на националния отбор”, смрази залата за пресконференции на стадион Васил Левски най-скъпият български играч за всички времена. Само саундчекът за днешния концерт на легендите от AC/DC направи атмосферата вътре малко по-ведра.
„Тръгвам от отбора, но не и от България. Аз съм българин, сигурно пак ще живея тук някой ден. Няма да е толкова далеч времето, в което няма да съм активен футболист. Ако ви омръзне да ви лъжат, може да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Надявам се да сте разбрали защо държа дистанция с вас и защо съм се държал така до момента. След някоя друга година може да ме потърсите, ако искате футболът ви да върви нагоре. Това го казвам наистина сериозно", каза някак от високо Бербо, който преди две лета счупи трансферния рекорд на Манчестър Юнайтед, като дойде в Театъра на мечтите за 30,75 млн. паунда. Нежното момче от Благоевград с честни сини очи хвърля кърпата и капитанската лента на 30 години, след като обръсна рекорд на Христо Бонев по голове в националния с 48 попадения и след като стана нечуваните 6 пъти Футболист №1 на България. С държавния герб той изигра точно 77 мача.  
"Изморен съм и изчерпан за националния отбор. Знам, че има играчи, които чакат с нетърпение да получат шанс да излязат от моята сянка. Има и други по-малки фактори", добави Бербатов, който изтъкна и проблеми от физическо естество. Бившият играч на Пирин, ЦСКА, Байер Леверкузен и Тотнъм има проблеми с коляното, които съвпаднаха и с проблемите му в състава на сър Алекс Фъргюсън в Манчестър.


"Нещата се промениха много, откакто бях на 22 години. Имам семейство и дъщеря, те са основното за мен. А и стресът, който върви с моята работа - не искам да го пренасям у дома. В последно време около националния отбор има много стрес", аргументира шокиращото си решение накрая Бербо.
Веднага след жребия за евроквалификациите той обяви в интервю за сайта на УЕФА, че няма търпение да участва в тях и да се изправи срещу съперниците на България.
Вчера за неясното си бъдеще в Манчестър Юнайтед Бербатов и мениджърът му Емил Данчев мълчаха.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден