Свързани новини

22.04.2010 11:18

Екипажът Дончев/Йорданов проведе успешни тестове

Видян 1008 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Рали пилотът Крум Дончев и навигаторът му Петър Йорданов приключиха финалната част от подготовката си за сезон 2010, съобщи БГНЕС 


Двамата направиха тестове край Боровец, на които присъства и френският инженер Оливие Маросели. В резултат на проведените тренировки екипажът е напълно готов да стартира в първия кръг от българския рали шампионат – надпреварата "Траянови врата” (24-25 април 2010 г.).
По време на зимната пауза състезателният автомобил на Крум Дончев и Петър Йорданов Пежо 207 S2000 бе подложен на мащабна ревизия. В това число се включват: двигателят, скоростна кутия, диференциалите, окачването, както и купето. Затова сред целите по време на изпитанията на Боровец бе да се изпробва цялостното поведение на колата след щателната ревизия. Тестовете преминаха в три отделни части, като бяха изпробвани различни настройки и типове гуми. Специално съдействие по време на изпитанията българският екипаж получи от френския инженер Оливие Маросели. След приключване на изпитанията Крум Дончев коментира: "Изключително съм доволен от направения тест. Имах възможност да натрупам километри зад волана на състезателния си автомобил след продължителната зимна пауза и след неговата ревизия. Сега целият ни отбор очаква с нетърпение началото на новия сезон, както и доста интересно първо състезание. Рали Траянови врата 2010, което е първи кръг от календара на българския рали шампионат, ще се проведе в периода 24-25 април. За първата дата е заплануван единствено церемониалният старт. Същинското състезание ще се проведе на следващия ден, като включва общо 6 скоростни отсечки".



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на