01/04

Свързани новини

12.04.2010 09:49

ММА вечер пръсна Универсиада по шевовете

Видян 5163 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кръв и уиски се ляха в събота вечер в зала Универсиада, където над 3000 фенове се насладиха на невероятно шоу по смесени бойни изкуства. Юмруци като наковални летяха близо три часа в залата, която щеше да се пръсне по шевовете. Галата, организирана от клуб Real pain, предложи 10 двубоя, един от друг по-зрелищни. Още във втория сблъсък по ММА между Владимир Павлов и Костадин Методиев рингът бе опръскан с кръв. Макар и със строшен нос, Павлов успя да натика съперника си в ъгъла на ринга и с три зверски шута в главата с коляно го отказа. Това изправи залата на крака, като дори контузеният министър на спорта Свилен Нейков намери сили да стане от ВИП масата си, за да аплодира победителя.


Кръвопролитията продължиха и в следващия бой, който беше само няколко секунди. Още в началото на мача Светлозар Савов вкара бомбено кроше в лицето на Сунай Хамидов и му отвори огромна аркада. Намеси се лекарският екип, който прекрати срещата.


Зрелище не липсваше в двете муайтай срещи. В първата Александър Тосков и Даниел Андонов се смляха от бой три рунда преди съдията да определи Тосков за победител. Във втория бой между Николай Атанасов и Марио Иванов обаче остана съмнение за уговорка. Въпреки тежките юмруци, които Атанасов инкасираше през целия мач, съдията не вдигна ръката на Иванов.


Истинският пирон на вечерта обаче забиха близнаците Румен и Росен Димитрови. Румен буквално смачка литовския си съперник Игнас Петкус. Здравенякът повали съперника си на земята и го отказа след задушаване. Брат му също не среща проблеми с италианеца Рикардо Шиесаро. Росен заключи краката си около гръдния кош на опонента си, на който не му остана друг избор освен да се предаде.


Специален гост на вечерта бе американската звезда в К-1 Боб Сааб.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а