23.10.2008 09:33

4-ма от ЦСКА отпадат за мача срещу ЛукОйл

Видян 1143 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски няма да може да разчита на четирима свои състезатели в двубоя срещу ЛукОйл Академик, който ще се проведе утре от 17:30 часа. Срещата е от 3-тия кръг на Националната баскетболна лига и ще се играе в зала „Правец“. Припомняме, че червените загубиха първия си мач от шампионата от отбора на Черно Море във Варна, а във втория постигнаха победа срещу Сливен.
Четиримата състезатели, без които ще излезе ЦСКА срещу ЛукОйл Академик, са Крум Дойчинов, Любен Пасков, както и двамата сърби  Неманя Илич и Еди Синадинович, които все още не са получили работни визи.
„В резултат на това, както много пъти обявихме в писма до БФБаскетбол, се възпрепятства развитието на българския баскетбол и се разваля качеството на българското първенство”, се съобщава на официалната страница на БК ЦСКА.
Въпреки кадровите си проблеми, от управата на клуба демонстрират оптимизъм относно бъдещето на отбора. Според ръководството „ЦСКА се сблъсква с извън спортни проблеми, както и със злощастни контузии на състезатели“.
„Истинското лице на отбора ще си проличи, когато всички състезатели на клуба бъдат на разположение на треньора г-н Барчовски“, съобщават от сайта на ЦСКА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв