Свързани новини

29.03.2010 13:08

Гонзо: Поклон пред вас, сини фенове!

Видян 1660 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо благодари на привържениците на тима за подкрепата им по време на вечното дерби срещу ЦСКА, информира БГНЕС.


"От името на футболистите и на треньорския щаб искам да изкажа сърдечната си благодарност за мощната подкрепа, която оказахте на всички нас по време на вечното дерби", се казва в декларация, публикувана на официалния сайт на действащите шампиони. "Вие бяхте невероятни! Вие спечелихте двубоя на трибуните, нещо, което отборът ни не успя да стори срещу своя съперник на терена. Намираме се в тежък период, през който ще преминем заедно. Имахме силна нужда от помощта ви и вие ни я дадохте, както винаги сте го правили. Пламенно, безрезервно и докрай. Бъдете сигурни, че в оставащите двубои ще дадем всичко от себе си, за да бъдем достойни за вашата обич. Заедно ще успеем. Така е било, така и ще бъде!", добавя Гозно в обръщението си към феновете на Левски. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.