Свързани новини

28.03.2010 16:09

15 фенове на съд след Левски-ЦСКА

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

36 фенове са задържани преди и след дербито Левски-ЦСКА в събота. 19 от тях са арестувани преди началото на футболната среща. Още 17 агресивни запалянковци се озоваха в ареста на Първо РПУ след мача заради нарушаване на обществения ред. Сред тях са и трима непълнолетни. На 21 от феновете са им съставени актове и протоколи за предупреждение по Закона за МВР, след което са освободени. Материалите за останалите 15 запалянковци ще бъдат докладвани пред Районния съд.


Един тролейбус и четири автобуса на Центъра за градска мобилност са пострадали след мача между двата отбора. Тролейбусът е потрошен отвътре - счупени са лампи и седалки. Извършителите на вандалската проява са заловени. Автобусите са с щети в купетата. Застрахователи тепърва ще изчисляват размера на нанесените поражения.


Междувременно стана ясно, че въоръжени крадци са нахлули в дома на футболиста от Левски Майкъл Тевия миналата нощ. 19-годишният африканец потвърди това в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Футболистът, който не бе в групата на ЦСКА, наблюдава наживо вечното дерби и си тръгна заедно със съотборниците си около 22:30 ч. Инцидентът е станал малко по-късно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни