Свързани новини

25.03.2010 11:33

Орлинов: Не съм бил Катрин Вачева

Видян 5055 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на ЦСКА Орлин Орлинов заяви, че никога не е удрял модела и репортер в МСАТ Катрин Вачева, която подаде оплакване за изнасилване и побой от футболиста, информира БГНЕС.


Пред бТВ скандалният футболист на "армейците" разказа, че според него всичко е било с предварителна и провокативна цел. "Скарахме се и нещата останаха до там. Тя явно е имала някаква предварителна цел да ме провокира и е постигнала своето. Знае, че съм малко по-агресивен. Абсолютно никакви удари не е имало. Тя казва, че е гълтала кръв и, че съм я бил и изнасилвал. Не го очаквах от нея, всичко това е една голяма лъжа. Никога, няма как да стане. Съжалявам, че така се е получило. Харесвал съм я, писал съм й смс-и, това е", заяви Орлинов. Според футболиста всичко е провокация с цел добиване на популярност. "Винаги досега, каквото и да се е случвало, е имало провокации, защото съм по-импулсивен. Правят си PR на мой гръб. Не обичам да ми се правят на интересни и избухвам". На въпрос дали е посягал друг път на жена Орлинов отговори, че това не е първият му подобен случай, но не пожела да коментира повече от това. "Да, удрял съм жена. Не е необходимо да обяснявам при какви условия", каза още футболистът.
Той бе обвинен, че е нанесъл тежка травма на модела и репортер в МСАТ Катрин Вачева. Според медицинските изследвания тя е със сътресение на мозъка, счупен нос и множество охлузвания след като е малтретирана в продължение на часове в нощта на събота срещу неделя. В полицията Орлинов призна, че е насилил момичето.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,