Свързани новини

23.01.2010 09:35

Федерер, Джокович и Давиденко се класираха напред в Австралия

Видян 1496 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Роджър Федерер, Новак Джокович и Николай Давиденко се класираха за четвъртия кръг на "Аустрелиън Оупън", информира БГНЕС.


Лидерът в световната ранглиста и поставен под номер едно в основната схема Федерер победи безпроблемно Алберт Монтанес от Испания с 6-3, 6-4, 6-4 за 108 минути игра. На осминафиналите швейцарецът ще срещне победителя от мача между Лейтън Хюит и Маркос Багдатис.
Сърбинът Новак Джокович се справи категорично с представителя на Узбекистан Денис Истомин – 6-1, 6-1, 6-2. В следващия кръг Джокович ще се изправи срещу поляка Лукаш Кубот, който се класира напред поради отказване на Михаил Южни.
Шестият в схемата руснак Николай Давиденко от надделя над поставения под номер 30 аржентинец Хуан Монако с 6-0, 6-3, 6-4. Следващият му съперник е номер 9 в схемата Фернандо Вердаско, който поведе с 6-1 срещу Щефан Кубек, преди австриецът да се откаже и да не доиграе мача.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.