09.12.2009 15:39

Левски се класира на осминафинал за Купата

Видян 1360 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът Левски се класира за осминафиналите на турнира за Купата на България, след като победи с 2:0 при гостуването си на втородивизионния Брестник, пише БГНЕС.


Срещата се на игра на стадион "Локомотив" в Пловдив, а "сините" успяха да поведат в резултата в 24-та минута. Нападателят на Левски Георги Христов засече с глава хубаво центриране на Саша Симонович от десния фланг и прати кълбото в мрежата на Личев за 0:1. Георги Сърмов можеше да удвои резултата в 37-та минута, но ударът му с глава след центиране от корнер излезе в аут. В 68-та минута на мача, Байраков центрира отдясно и Александър Стойчев от няколко метра удари гредата зад Митрев и пропусна да изравни. Левски поведе с 0:2 в 69-та минута. Телкийски центира отдясно. Защитникът на "сините" Йордан Милиев бе оставен непокрит и с крак не пропусна да донесе успеха на шампионите.


Левски се класира за осминафиналите на турнира и в неделя от 13:00 часа ще гостува на Черно Море на стадион "Тича". Последният 1/16-финал от турнира е утре, когато Монтана приема тима на Берое.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп