Свързани новини

26.10.2009 16:50

Балъков номиниран за "Бург на годината”

Видян 1985 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков получи поредно признание за своята активна работа в града, предаде БГНЕС.


Той е номиниран в анкетата на Радио 1 „Бург на годината”. И през тази година номинациите включват изключителни личности, които са допринесли най-много за просперитета и популяризирането на град Бургас, както у нас така и по света. Красимир Балъков без всякакво съмнение е сред най-силните номинации в тазгодишната надпревара. Неговите заслуги се коренят в изконната промяна във футбола, която той предизвика с идването си в града. След неговото пристигане в Бургас с усилията на собственика на Черноморец Митко Събев и кмета Димитър Николов се създадоха условия за превръщането на града във водещ футболен център в страната, като за това се използва опита на най-развитите европейски държави в това отношение.
За десет месеца бе променен изцяло обликът на стадион „Лазур”, а Балъков преобрази отбора на Черноморец Бургас, който в момента е едноличен лидер в „А” ПФГ. Започна и изграждането на първата в страната база по европейски образец – „Гнездо на акули”. За приза, който ще определят слушателите на медията в навечерието на празника на Бургас – 6 декември, Никулден, спорят още няколко достойни кандидати – Георги Калоянчев, Райна Кабаиванска, Румяна Желева, Михаил Куцев. Кампанията „Бург на годината” съществува от 1999 г. През годините сред отличените са бургаските кметове Димитър Николов – 2 пъти, Йоан Костадинов, ректорът на БСУ Проф. Петко Чобанов, строителните предприемачи братя Диневи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели