Свързани новини

09.10.2009 10:49

Борислав Михайлов: Очаквам победи над Кипър и Грузия

Видян 1747 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на БФС Борислав Михайлов се надява на победа срещу Кипър в предстоящата световна квалификация, предаде БГНЕС.


"Очаквам две победи срещу Кипър и Грузия. Чакат ни два важни мача", заяви Михайлов на летище София преди заминаването на националния отбор за островната държава.
"Първо нека да си свършим нашата работа срещу Кипър. Надявам се мачът между Италия и Ирландия да завърши положително за нас. Кипър не е слаб отбор, няма победа до момента над нас и ще се напъне достатъчно, за да ни бие. Със сигурност младите момчета си вярват. Някой от тях вече играят в ЦСКА, а там също не се играе лесно. Трябват съвсем различни качества. Едно е да играеш в Сливен, друго е в ЦСКА. Тези футболисти вече дебютираха в Лига Европа и само се надявам важността на мача да не им попречи да покажат своите качества в националния отбор. Смятам, че е излишно да се коментира мотивацията в отбора. Явно Иван Иванов има мотивация да играе в мъжкия национален отбор, а не в младежкия. Кипър не е домакински отбор само на книга, а и наистина. Тежко се играе там, топло е времето, но се надявам да победим", коментира Михайлов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,