Свързани новини

02.10.2009 09:21

Рома победи ЦСКА

Видян 1327 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на ЦСКА загуби с 0:2 от Рома в среща от втория кръг на груповата фаза на турнира "Лига Европа", която се игра на "Стадио Олимпико" в Рим, информира БГНЕС.


"Вълците" успяха да поведат в резултата още в 20-та минута на срещата от Група "Е". Младият нападател на Рома Окака Чука се озова сам зад отбраната на българския вицешампион и пусна топката под плонжа на Иван Караджов. В 23-та минута, резултатът на "Олимпико" вече бе 2:0 за домакините. Давид Писаро подаде добре на Симоне Перота, който преодоля технично Караджов и прати кълбото в неговата мрежа. В 27-та минута ЦСКА имаше страхотен шанс да намали резултата. Коста Янев изведе Иван Стоянов сам срещу вратаря на Рома Серджио, но Йон-Арне Рийзе изби топката от голлинията. В самия край на първото полувреме, Мирко Вучинич отправи два опасни изстрела към българската врата, но те не попаднаха в целта.
Любослав Пенев направи две смени в началото на втората част, като на терена се появиха Спас Делев и Мишел Платини, които раздвижиха играта на "червените". Йордан Тодоров пък се озова на много добре позиция в 56-та минута, но неговия пас към съотборник бе пресечен от отбраната на Рома. Жереми Менез стреля силно към Караджов от границата на наказателното поле само минута по-късно, но стражът улови. Спас Делев можеше да намали резултата в 62-та минута след контраатака на "армейците", а Рома отговори с удар на Черчи с глава след центриране на Рийзе в 67-та минута. До края на мача, играчите на ЦСКА търсеха гола, но загубиха на "Олимпико". "Армейците" записаха първа загуба в Лига Европа, като имат една точка от равенството с Фулъм. В другата среща от групата на българския тим, Фулъм надви Базел с 1:0 на "Крейвън котидж" с гол на Дани Мърфи в 57-та минута.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Данте Алегиери - Ад

Ново издание на Ад в превод на Кирил Кадийски

След поредицата български преводи на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови