Свързани новини

23.08.2009 11:57

Анчелоти: Шева е доволен, че остава в Челси

Видян 1455 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че Андрий Шевченко има бъдеще на "Стамфорд бридж", въпреки че украинският нападател изигра само един мач през последните 15 месеца за "сините", предаде БГНЕС.


Шева играе миналия сезон под наем в Милан при Анчелоти и италианският наставник вярва, че той може да покаже най-доброто от себе си и на Острова. Анчелоти заяви: "В този момент той е играч на Челси и в бъдеще нещата ще останат по този начин. Той е в по-добро състояние, но ние имаме много нападатели в този момент и за него не е лесно да намери място на терена. Шева тренира усърдно без никакви проблеми и аз съм щастлив, че той остава. Андрий има място в тима, защото неговите съотборници харесват начина му на работа. В отбора има добра атмосфера и той знае, че не е лесно да се играе за Чеклси, защото има голяма конкуренция. Миналата година Шевченко имаше физически проблем, но сега това е минало и ние можем да използваме неговите качества.
Той няма проблем да остане тук. Иска да играе, но така са всички наши играчи. Не се чувстваш добре, когато не играеш, но мотивацията сега е на ниво. Той няма психически проблем. Добре е! Аз обаче ще избирам кой да играе, а това не е никак лесно в Челси".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне