12.08.2009 13:21

Стоян Гунчев е треньор на месец юли

Видян 2127 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Волейболният специалист Стоян Гунчев, който води националния тим на България за девойки старша възраст, бе обявен за треньор на месец юли, предаде БГНЕС.


Гунчев получи "златната значка" на Пресклуб "България" след като спечели традиционната анкета с 16 гласа от спортните редакции. На второ място остана личният треньор на Мария Гроздева Валери Григоров с 9 гласа, а на трета позиция е наставникът на Петър Стойчев - Красимир Туманов с 3. Националният волейболен тим за девойки старша възраст бе определен за отбор на месец юли с 13 гласа. Наградата получи капитанката на девойките Цветелина Николова. На второ място остана женският национален отбор по волейбол с 10 гласа. Момичета на Стоян Гунчев извоюваха това признание, след като завоюваха четвъртото място на Световното първенство в Мексико, което е най-големия успех в историята на девическия волейбол. Българките бяха на точка от бронзовите медали, но пропуснаха пет мачбола срещу досегашните световни шампионки от Бразилия в мача за третата позиция. В началото на юли месец възпитаничките на Гунчев станаха балкански шампионки за девойки на първенството в Гърция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на