Свързани новини

04.08.2009 13:20

Полицията ще действа решително срещу футболни хулигани утре

Видян 1546 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията ще действа решително срещу футболни хулигани утре на мача Левски - Баку, съобщиха от пресцентъра на МВР. Прецизни и щателни проверки ще се извършват на изградените 16 външни контролно-пропускателни пункта на стадион "Георги Аспарухов", които ще бъдат отворени от 17.30 часа в сряда.


Двубоят ще се играе от 20.30 часа на стадион “Георги Аспарухов”. Столичната полиция, съвместно с други специализирани служби на МВР, ще предприеме решителни и безкомпромисни действия за пресичане на всякакви груби нарушения на обществения ред и вандалски прояви, както в района на спортната зона, така и в целия столичен град. Прецизни и щателни проверки ще се извършват на изградените 16 външни контролно-пропускателни пункта, които ще бъдат отворени от 17.30 часа. СДВР приканва посетителите да не чакат последния момент преди започване на мача. Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние, без документи за самоличност, както и малолетни без пълнолетен придружител. Забранено е да се внасят в стадиона оръжия и пиротехнически изделия, чадъри и стъклени бутилки.
Столичната полиция призовава истинските левскари, верните привърженици на отбора, да спазват стриктно полицейските разпореждания и да се разграничат от каквито и да било провокативни действия. Това ще бъде както в интерес на любимия им отбор, така и в името на добрия обществен ред в столицата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци