03.08.2009 12:58

Гати завещал всичко на жена си

Видян 1926 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият световен шампион по бокс Артуро Гати, който почина на 11 юли на 37-годишна възраст, е променил завещанието си в полза на своята съпруга три седмици преди смъртта си, съобщи БГНЕС.


Семеен приятел на Гати обяви, че боксьорът е завещал цялото си имущество на жена си Аманда Родригес и не е оставил нищо на другите си роднини. Информацията за промяна на завещанието е потвърдена от брата на Гати - Фабрицио. Освен всичкото имущество, Аманда Родригес ще получи един милион долара от застраховката живот на боксьора.
Дълго време тя беше единствената заподозряна за убийството на съпруга си и прекара в следствения арест три седмици. Родригес беше освободена на 31 юли, след като бразилската полиция заключи, че Гати се е самоубил. Жена му намери неговото тяло на 11 юли в хотелска стая в бразилския курорт Порто де Галиняс, където двойката прекарваше втория си меден месец заедно с десетмесечното им бебе. Родригес твърдеше, че на 10 юли Гати е бил пиян и са се скарали жестоко на улицата. По нейните думи Артуро си е отишъл с такси в хотела, а тя се е върнала по-късно и открила безжизненото му тяло.
Роднините на Гати се съмняват, че той е сложил сам край на живота си и поискаха ексхумация и повторна експертиза. По време на нейния ход бяха открити нови травми по тялото на Гати. Сега експертите очакват резултатите от токсикологичната експертиза и нови данни от бразилските следователи. За раната на врата на боксьора се смята, че е получена от камък, хвърлен от случаен минувач, станал свидетел на скандала между Гати и жена му на улицата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се