Свързани новини

22.07.2009 12:00

Ремонтират стадиона в Своге преди новия сезон

Видян 2026 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дадените препоръки от лицензионната комисия след влизането на ”Спортист-Своге” в А футболна група вече се изпълняват, съобщиха от общината, цитирана от БГНЕС.


Започнали са мащабни ремонтни дейности на спортния комплекс, който през новия сезон ще изглежда напълно различно. Основно ще бъде реконструиран секторът за гостуващите агитки. Достъпът на феновете до него ще се улесни значително. Пътят, по който ще минават, ще бъде разширен и асфалтиран. Гостуващите привърженици на противниковите отбори няма да имат никакъв достъп до местните фенове. Ще бъдат изградени официална ложа на ВИП гостите и журналистически кабини, конферентна зала и стая за допинг проби. За медиите се предвижда и безжичен интернет. Ще заработи и съвременно светлинно табло. Всичко това трябва да е готово до първия домакински мач със "Славия" на 8 август.
Пред ръководството на "Спортист" предстоят изключително важни преговори с шефовете на фабриката на "Крафт фуудс" и на известна банка за евентуално спонсорство. Желание да помагат във финансирането на отбора са изявили бизнесмени от Украйна. В тази връзка представител на отбора посети Украйна за начални преговори. Партньорството с италианската компания "Петролвилла груп" продължава, като тя вече е поела ангажимент да увеличи финансовата помощ с 50%. В момента клубното ръководство провежда разговори с представители на фирмите за спортна екипировка "Спортика", "Пума" и др. за изработването на пълни екипировки за отбора и дублиращия тим. Треньорът Александър Александров записа курс за ПРО-лиценз. С такъв лиценз вече разполага помощникът му Иван Атанасов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева