В 39-ата минута резултатът стана 3:0. Собослай отново проби и подаде на Бола, Валентин Антов изби топката, но тя стигна до Адам, който вкара за крайния резултат.

Свързани новини

28.03.2023 15:43

Унгария вкара 3 на България за едно полувреме

Видян 2990 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Националният отбор на България по футбол загуби с 0:3 от Унгария на Пушкаш Арена в Будапеща във втория си мач от група G на квалификациите за Евро 2024. Тимът на Младен Кръстаич не успя да се противопостави на домакините, които решиха мача с три гола през първото полувреме, а през второто намалиха темпото. Това е второ поредно поражение за България след загубата от Черна гора, което оставя тима почти без шансове за класиране на европейското.


Унгария поведе още в 7-ата минута. Топката беше върната назад при корнер, Доминик Собослай проби и подаде към Роланд Шалай, който стреля, но Даниел Наумов спаси. Вили Орбан опита добавка, а Наумов отново се намеси, а при третия опит Балинт Вечей прати топката във вратата. Малко след това Мартин Адам можеше да удвои, но Наумов отново се намеси. В 26-ата минута Унгария все пак стигна до втори гол. Собослай се разписа от пряк свободен удар. В 39-ата минута резултатът стана 3:0. Собослай отново проби и подаде на Бола, Валентин Антов изби топката, но тя стигна до Адам, който вкара за крайния резултат.


"За съжаление нямам лукса да разполагам с играчи, които се състезават в големи клубове и играят на най-високо ниво, освен това имахме проблеми с контузени. Тези, с които разполагаме, имат своите качества - те обаче са неопитни и, когато се изправят срещу футболисти от висока класа, понякога не успяват да се справят с тях. Някои от тях играят, а други не във вътрешното първенство, но това са играчите, с които разполагаме”, каза треньорът на България Младен Кръстаич след мача.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци