Свързани новини

30.06.2009 13:37

Баждеков: Обичта към Левски може да превърне една звезда в легенда

Видян 1446 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви след панахидата в памет на Георги Аспарухов и Никола Котков, че за да стане един футболист легенда на "сините", то той трябва да дава всичко от себе си и да обича Левски, предаде БГНЕС.


"Футболистите на Левски не присъстваха, защото са на лагер в Боровец. Даже в момента тренират. Мисля, че те имат какво да покажат за да заслужат това, че играят за този велик клуб, който имал футболисти като Георги Аспарухов. Подобни икони трябва да са пример за представянето на настоящите ни играчи - и като спортисти и като хора. А те трябва да спазват примера, който са им дали тези велики футболисти като Георги Аспарухов и Никола Котков. Трябва да се надяваме, че в близко бъдеще Левски ще има футболисти, които ще достигнат висините на тези легенди. Трябва да се надяваме, че Левски е клуб, който с името си и традициите, които може да възпита не един футболист, който поне малко да прилича и да заслужава уважението, което Георги Аспарухов буди у хората. Виждате, 38 години са минали от тази трагедия и колко хора ги уважават и си спомнят за тях с най-добри чувства като спортисти и като хора. Ако има хора с амбиции наистина да постигнат нещо в своя живот и да останат в историята на клубовете, за които играят, мисля, че трябва да спазват примера на тези велики футболисти, защото с тяхното поведение и отношение към живота и спорта те и след 38 години не са забравени. Една "синя" звезда трябва да обича клуба, за да се превърне в легенда на Левски - да е коректен, да е честен и да дава всичко от себе си, за да защитава цвета на любимия клуб", заяви Баждеков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби