28.06.2009 12:21

България загуби с 0:3 гейма втория мач с Русия

Видян 1285 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжкият национален отбор на България по волейбол загуби с 0:3 гейма втория мач от третия кръг от група "С" на Световната лига между двата отбора, който се игра в Хабаровск, съобщи БГНЕС.


В отделните части срещата завърши 25:22, 25:18, 25:22. Мачът започна точка за точка до 6:6, след което съперниците ни дръпнаха още на първата техническа пауза с 8:6, а на втората преднината им бе вече шест точки 16:10. Момчетата на Силвано Пранди успяха да намалят разликата до една точка за 19:20, но руснаците отново взеха инициативата и затвориха частта при 25:22.
Вторият гейм започна с надмощие на Русия. Домакините поведоха набързо с 6:2 точки, а първото техническо прекъсване дойде при 8:4. Селекционерът на "лъвовете" смени Светозар Иванов и Краси Гайдарски и на тяхно място пусна Теодор Богданов и Христо Цветанов. Съдиите продължиха със спорните си отсъждания. Първо Сивожелез престъпи линията на полетата преди топката да е тупнала на земята, но реакция от съдията на стола нямаше и точката бе дадена за Русия. След което реферът отново ощети българите при атака на Матей Казийски, когато топката срещна блокадата, а след това падна в полето, но точката отново бе за противника ни. "Трикольорите" допуснаха много грешки от сервис и домакините затвориха гейма с 25:18. Руснаците поведоха и в третия гейм, но възпитаниците на Силвано Пранди бързо израниха играта и при второто техническо прекъсване водеха с пет точки 16:11. След спорни отсъждания на съдиите домакините изравниха резултата на 19:19 и отбелязаха още три точки. След грешка на Казийски от сервис руснаците затвориха частта при 25:22 и спечелиха мача.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци