Свързани новини

24.06.2009 13:24

Международен турнир по спортни танци в Албена

Видян 3201 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Международният турнир по спортни танци "Albena Open 2009" ще се проведе за поредна година в морския курорт Албена от първи до трети юли, предаде БГНЕС.


Непосредствено преди международната надпревара ще се състои вторият кръг на Държавното първенство - първи ранг. Организатор на двете състезания е българската федерация по спортни танци. По време на държавния шампионат ще бъдат излъчени първенците, които ще защитават престижа на страната ни на предстоящите Световни и Европейски първенства и Купи.
На Международния турнир най-интересната надпревара ще бъде в групата на IDSF International - Стандартни и Латиноамерикански танци, където се очаква да участват някой от първите десет двойки в Световната ранглиста. Това състезание с ранг International носи на състезателите точки за световната ранглиста. До момента заявка за участие в Международния турнир са подали над 350 двойки от 25 държави, който ще участват в следните категории - Деца I, деца II, юноши младша възраст, юноши старша възраст, младежи, състезатели над 19 години, сеньори. Всичките възрастови групи ще се състезават и в стандартни и в латиноамерикански танци. Изпълненията на танцовите двойки ще бъдат оценявани от Международна съдийска комисия от 33-а членове от 17 държави - Норвегия, Италия, Германия, Латвия, Молдова, Румъния, Белгия, Русия, Сърбия, Словакия, Украйна, Унгария, Франция, Полша, Чехия, Казахстан и България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей