Един от най-успешните борци на България от близкото минало Иван Раднев Иванов бе назначен от Американската федерация по борба за генерален мениджър в класическия стил, съобщават от организацията

Свързани новини

18.04.2022 10:33

Българин пое ръководен пост в Американската федерация по борба

Видян 1001 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Един от най-успешните борци на България от близкото минало Иван Раднев Иванов бе назначен от Американската федерация по борба за генерален мениджър в класическия стил, съобщават от организацията.




Сребърният медалист от световното първенство в Тампере през 1994, е натоварен с "трансформацията на класическия стил в САЩ от юношеската борба до световното и олимпийско ниво".


 


"Радваме се, че Иван прие поканата ни за съвместна работа в класическия стил. Имахме много сериозни кандидати за позицията на генерален мениджър и се спряхме на него. Чака ни много работа, но сме сигурни, че Иван има не само страст към спорта, а и правилната визия за развитието на нашата програма.


 


Той ще има нужда от съдействието на много хора, за да изкачи класическия стил на нужното ниво, но е готов за предизвикателството. Целта е да изкачим САЩ сред най-добрите отбори в света", казва Коуди Бикли, който е отговорник за националните отбори във федерацията.


 


Освен световен вицешампион на 62 кг, българинът е носител на колана на Никола Петров. След като завършва кариерата си, той заминава за САЩ и работи години наред в треньорския щаб на националния отбор на страната, както и на колежанско ниво.


 


Иван е известен и с изобретяването на различни тренировъчни уреди, един от които е популярният Bulgarian Bag. Той е широко използван както от  професионални спортисти по борба, ММА, джудо и други бойни спортове, така и от аматьори.

















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.