На разпит бяха още Петър Величков и Борис Станков, които са две от основните фигури в неговия екип в битката за президентския пост на БФС

Свързани новини

28.03.2022 15:43

Полицията разпита Бербатов по сигналите му срещу Михайлов и компания

Видян 1339 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Димитър Бербатов говори на излизане от Главна дирекция Национална полиция, където вчера бе на разпит по негов сигнал за нередности в Българския футболен съюз.


 


Той не пожела да разкрие подробности около показанията си, но сподели, че това не е нито първият, нито последният му разпит около казуса с управлението на родния футбол. Освен него, на разпит бяха още Петър Величков и Борис Станков, които са две от основните фигури в неговия екип в битката за президентския пост на БФС.




"Потвърдихме това, което и клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които имаме като информация и това беше. Правихме го вече няколко пъти, така че сме свикнали с това нещо. За подробности, това е информация, която органите на реда могат да кажат. Предполагам, че това е информация, която не трябва да се изнася", коментира Бербатов на излизане от полицията.



"Не мога да се наема с някакви срокове, има си компетентни органи, които вече си преценяват. Нашето задължение като граждани е да дойдем, когато ни повикат, за да подкрепим това, което е в сигнала", добави той.


 


"Единствено и само със законови мерки, както е законът и както е по устав. Нищо не е нарушено", още веднъж каза Бербатов по темата за Конгреса, който той организира на 18 март.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог