Свързани новини

27.01.2022 13:19

Ски ваканция през февруари на промоционални цени в Мальовица

Видян 1383 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Заведете мама и татко на ски в планината през февруари




    За да прекарат приятно зимата и да са на свеж въздух много от децата мечтаят родителите им да ги заведат в планината, където да играят на воля на снега или да се спускат със ски, сноуборд или шейни.




    От ски курорт Мальовица предлагат специални пакети за нощувки и каране на ски от цялото семейство през целия февруари, когато и зимната покривка е най-дебела.




    Ски пакет Семейство е само 84 лева на човек на ден и включва настаняване със закуска в изцяло обновенуя хотел Мальовица, отличаващ се с превъзходен ресторант и новоизграден уелнес център с гледка към връх Мальовица. Получавате и 2 безплатни лифт карти за деца от 7 до 12 години при закупуване на 2 целодневни лифт карти за възрастни. През целия сезон всички деца до 7 години ползват ски съоръженията в курортен комплекс Мальовица безплатно.




    Офертата се предлага за делнични дни през целия месец февруари при резервиране на минимум 4 нощувки.




    „Препоръчвам Мальовица като отлично място, на което да заведете своите деца! Тук липсват големите тълпи и няма струпвания, които създават предпоставки за заразяване. На Мальовица можете да се насладите на чист въздух, естествен сняг в големи количества и истинско спокойство сред красивата природа! Тук спазваме всички противоепидемични мерки и не правим компромис със здравето на нашите гости!“ каза Янко Аврамов от комплекс Мальовица.




    Представителят на комплекс Мальовица заяви, че спазването на санитарно-хигиенните мерки и правилата за безопасност са предпоставка за спечелване на доверието на гостите.




    „В момента условията за ски и сноуборд са отлични поради падналия сняг! Снежните спортове са много важни за здравето на хората, защото закаляват. С радост виждам колко деца със ски има този сезон.“ каза Янко Аврамов.




    Лекари и спортисти също препоръчват планината за пътувания и почивка по време на идващата междусрочна ваканция за учениците. Условията за туризъм и бели спортове са отлична възможност за упрекване на здравето в условия, гарантиращи безопасност и сигурност.




    „Доведете децата си на Мальовица без притеснения и без риск за здравето им, за да събират спомени от красотата на българската природа и им осигурете ваканция далеч от електронните устройства!“ каза Янко Аврамов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп