Свързани новини

24.01.2022 10:21

Ибрахимович посъветвал Мбапе да премине в Реал

Видян 1107 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Златан Ибрахимович даде интервю за френския Екип, в което коментира бъдещето на Килиан Мбапе. Шведът разкри, че неотдавна е говорил с  нападателя по тази тема. 40-годишният голмайстор не скри и учудването си от факта, че Донарума често остава резерва в ПСЖ.
 
"Ако бях на мястото на Мбапе, щях да отида в Реал Мадрид. Казах му го и на него. Но ако бях в ръководството на ПСЖ, щях да се опитам да го задържа. Килиан ще реши какво да направи в зависимост от това какво иска и какво мисли. ПСЖ очевидно иска да го задържи, но той иска ли да остане?


Имах възможността да играя за различни отбори в различни държави и така израснах. Да играеш у дома през цялата си кариера е по-лесно, но ако отидеш в други отбори, това е приключение”, обясни Ибрахимович, който преди време обличаше екипа на ПСЖ.

Според Златан Джанлуиджи Донарума е най-добрият вратар в света. Двамата бяха заедно в Милан преди стражът да премине в ПСЖ миналото лято.
"В моя свят Донарума е номер едно днес. Точка. Играх с него и знам какво говоря. Затова съм много изненадан, че той няма главна роля в ПСЖ.

Шведът говори и за това как се чувства на неговата възраст: "Обикновено, когато си на 40 години, си вкъщи, палиш пура и гледаш назад към кариерата, която си имал. Но аз все още не съм готов да запаля пурата".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат