Свързани новини

18.01.2022 15:56

Екипът на Бербатов твърди, че БФС притиска опозиционни клубове

Видян 858 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екипът на Димитър Бербатов отново заговори за натиск от страна на футболния съюз (БФС) към опозиционно настроени клубове. От щаба на бившия нападател, който опитва да свали Борислав Михайлов от власт, твърдят, че клубове са притискани да се откажат от декларациите си за свикване на извънреден конгрес.


Настоящото ръководство на БФС е насрочило конгрес за средата на март. От екипа на Бербатов се борят да го направят изборен, като за целта внесоха подписка.


"За съжаление, отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на ръководството на БФС", пишат от екипа на Бербатов в изявление. От там твърдят, че натиск е оказван от зоналните съвети във Варна, Хасково и Монтана.


"Като цяло членовете на БФС твърдо отказват да удовлетворят желанията на нерегистрираното ръководство на футболния съюз. Явно притеснението и стресът от нов изборен конгрес отново подтиква някои хора да се връщат към старите си методи на работа и унизителни практики. Към нас отново се обръщат за помощ клубовете, показали смелост да изразят мнение и да упражнят правата си", се казва в позицията.


Бербатов и хората около него призовават клубовете да бъдат смели и да не се поддават на внушения, заплахи или празни обещания. "Да отстояват правата си, да покажат, че са силни и никога и на никого повече няма да позволят да ги унижава и употребява користно за нечии други, лични интереси.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец