Свързани новини

17.01.2022 10:15

Фюри гледа към "сблъсък на титаните" срещу шампиона на UFC

Видян 828 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният шампион по бокс в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри мисли все по-сериозно за мач срещу ММА боец. Циганския крал си е набелязал не кого да е, а настоящия №1 в тежка категория в смесените боеве – шампиона на UFC Франсис Нгану, наричан Хищника. В социалните мрежи Фюри публикува видео, на което говори за мач с Нгану.


"Мисля си за един сблъсък на титаните – Фюри срещу Нгану. Много се вълнувам от такъв мач. В Лас Вегас, светът иска да го види", каза британецът.


Видеото последва размяна на реплики между двамата в Туитър преди седмица. Тогава Фюри попита феновете си дали искат да го видят как се бие с Нгану с боксови ръкавици. Шампионът в UFC, който често говори как иска да се пробва в бокса, призова Фюри да се бие по правилата на ММА. Фюри не остана длъжен и написа: "Ти искаш да дойдеш в моя свят и ме предизвикваш. Мога да ти гарантирам, че ще те нокаутирам, но пък ще спечелиш най-големия хонорар в живота си." Впоследствие Нгану написа, че е готов да се бие с Фюри "на ринга, в клетка или в телефонна кабина".


Следващият уикенд Нгану ще направи последна битка от своя договор с UFC. Той ще брани безспорната си титла срещу непобедения временен шампион Сирил Ган.


Двамата са главна битка на UFC 270, което ще се проведе в Калифорния. The Predator е категоричен, че няма да се бие повече за ниски заплати и иска от UFC да му разрешат да прави боксови мачове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец