Свързани новини

20.11.2021 07:11

Невероятен нокаут в първия рунд донесе победата на Дипчиков (ВИДЕО)

Видян 4366 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският професионален ММА боец Никола Дипчиков записа победа със смайващ нокаут над американеца Крис Хъникът в сблъсък от главната карта на събитието ACA 132 в Минск, Беларус, съобщава boec.bg. Успехът е под номер 4 за него в една от най-престижните ММА организации в света, като продължи традицията си всички победи във веригата да идват още в първия рунд. ВИЖ ВИДЕО ТУК!


Дипчиков бе повален в средата на началния рунд от американеца, но въпреки, че бе легнал по гръб с ударите си успя да нокаутира опонента.


Как си разви срещата:


Дипчиков започна битката по-уверено и зае центъра на клетката. След добра боксова комбинация от страна на родния боец, Хъникът се хвърли в краката му. При първата атака защитата на Дипчиков успя, но при втората американецът постигна събаряне.


Само с няколко удара Дипчиков успя да прати в безсъзнание Хъникът от гърба си. Той използва юмруци и лакти, и благодарение на силата и точността си, записа нокаута от позиция, в която боецът по гръб обикновено не с предимство.


Никола Дипчиков (дясно) се радва заедно с щаба си – Антонио Павлов (вляво) Николай Добруджански (в среда)


„Искам да благодаря на Ники Добруджански и на моето семейство. Щом аз мога, можете и вие! Смело напред!“, каза боецът от София непосредствено след победата.


Българската гордост в световния ММА намери отново пътя към победите с този нокаут. В последната си среща той регистрира единственото си поражение във веригата – в шампионски мач срещу Магомедрасул Гасанов. Това е негова 21-а професионална победа и 17-та с нокаут. Към момента е под номер 2 в ранглистата в дивизията до 84 килограма на „Absolute Championship Akhmat“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените