Свързани новини

13.10.2021 16:10

Кубрат Пулев признава в Търси се, че е готов за семейство и деца

Видян 1072 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният шампион в бокса Кубрат Пулев ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ тази неделя от 11:00 ч. по bTV. За първи път в телевизионния ефир Кобрата ще покаже личните си емоции, ще се срещне с хората от най-близкото му обкръжение и ще отговори на предизвикателства, които ще покажат силата му, както в спорта, така и в забавлението.


Една от най-големите изненада за шампиона по бокс ще бъде срещата му с друг спортист от световен ранг – футболната легенда Христо Стоичков. Двамата са близки приятели от дълги години и споделят една и съща любов – тази към България. „Възхищавам се на смелостта му и на това, че никога не се отказва, когато има цел!“, казва Стоичков за своя приятел. Самият Кубрат ще сподели, че единственото, което е над бокса в неговия живот, това е България.


Водещите Нели и Меги ще го срещнат и с най-близкия му човек – неговия брат Тервел Пулев, който ще разкаже за голямата си обич към Кубрат. „Още от малки ние сме орисани от нашия баща да станем боксьори. За мен Кубрат е пример, който следвам в живота си. Въпреки че изглежда суров, сериозен и студен, в него живее едно голямо дете – добродушно, щедро и искрено“, признава Тервел. Той ще разкрие, че една от големите слабости на брат му са неговите племенници – тримата синове на Тервел и по този повод ще пожелае на брат си скоро да има свои деца, които да възпитава по свой начин. „Готов съм да бъда баща още от 30-годишен. Аз ще бъда перфектен баща, сигурен съм“, казва Кубрат в студиото на „Търси се“.


За щедрото му сърце и голямото му приятелство ще разкаже и един от най-близките му приятели  - Самер, на когото Кубрат спасява живота. За силата на психиката, има ли страх у него и какво е да се изправиш пред смъртта – тези емоции ще сподели и самият боксьор.


В „Търси се“ зрителите ще видят Кубрат Пулев и във вихъра на народните танци заедно с момичета от фолклорна формация „Хоро“. Той ще изпълни и предизвикателството на своите племенници – да застане на челна стойка в студиото на „Търси се“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.10.2021 16:17

    "19 минути", защо занимавате хората с едно безмозъчно същество ? Кой разумен човек се сеща за това нещо и кого го интересува този вечно пребит "търкалджия" ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху