Свързани новини

10.10.2021 19:44

Кузманов с първа титла в АТР и дебют в Топ200

Видян 1140 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Кузманов изживя най-паметната си седмица, откакто се състезава в Тура и заслужи дебютната си титла от сериите Чаланджър, изнасяйки редица страхотни мачове в последните дни. Българинът не загуби нито сет по време на надпреварата в Барселона и напълно си заслужи трофея, а ето какво сподели самият той на награждаването:

"Ще бъда честен с вас и си признавам, че не съм си приготвил реч, което ме принуждава да импровизирам. Първо бих искал да поздравя Юго за чудесната седмица. Той е страхотен състезател и пожелавам всичко най-добро на него и щаба му. Също така искам да благодаря на всички спонсори, защото те направиха възможно провеждането на това събитие и знам колко е трудно организарането на подобен турнир в такива трудни времена. Освен това съм благодарен на съдиите на стол, лайнсмените, физиотерапевтите, подавачите на топки и плетачите на ракети.
Няма как да подмина и хората у дома, тъй като усещах подкрепата им през цялата седмица. Поздравявам и майка си, която е тук и е много щастлива в момента. Специални благодарности и към треньорите, с които работя в България, а вероятно забравям още някого, но не искам да отнемам прекалено дълго време. Невероятно е да бъда тук и сезонът към момента е чудесен за мен. Накрая бих искал да посветя тази титла на баща си, който наскоро почина и съм сигурен, че сега наистина се радва" - завърши втората ни ракета.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева