Свързани новини

27.09.2021 15:59

Има някой зад Бербатов и агресивната кампания: Боби Михайлов

Видян 1045 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във всички сфери на футбола всичко е доста по-добре от преди - и инфраструктурата на клубния футбол, и тази на националния отбор и финансовата стабилност на съюза. Тази оценка си даде шефът на БФС Борислав Михайлов пред Нова тв след дълго въздържание от интервюта.


"558 дни липсвал от шефския си кабинет в съюза Михайлов. Бяха тежки за мен, защото целият ми живот е футбол", заяви той. "Но отвън винаги е по-лесно да се види какво да се направи като промени, човек винаги трябва да може да промени себе си", коментира още Михайлов.


Легендарният вратар обвини Димитър Бербатов и екипа му в агресивна кампания. Припомняме, че Бербо е кандидат за президент на Българския футболен съюз, а изборите са след две седмици.  


Създаване на суматоха и всичко да се случва по-тежко - това била целта на Бербатов и екипа му. По време на пандемия, насред първенство да съберем 700 души, е риск голям, каза шефът на БФС. Не бягам от никакъв конгрес, защото съм печелил 4, три от тях с одобрение на над 80% от клубовете, декларира той.


Никакъв конфликт нямал с Бербатов: "Никога не сме се карали, даже бяхме в много добри отношения". Не се чувствал предаден от двамата от екипа си, които минали към отбора на Бербо. Но и двамата казали некоректни неща пред медиите, обвини ги Михайлов.


"Бербатов не ми е таргет" - казал тези думи, защото нямал намерение да се явява на конгрес, искал да си довърши мандата (б.р. само преди няколко дни той бе издигнат за нов мандат начело на БФС).


Агресивен е начинът на тяхната кампания и с много неверни неща, обвини Михайлов хората на претендента си. И отрече да е оказван натиск върху клубове, заявили подкрепа за Бербатов, какъвто скандал се разрази неотдавна. "Някой бил казал на някой си и той го казал на друг", коментира Михайлов обвиненията.


"Нищо извънредно няма, за да се говори за революция. Със сигурност има някой зад Бербатов, защото това не е типичният той, аз го познавам. Но съм казал, че война във футбола ни няма да допусна. Футболът не заслужава подобни отношения между големи футболисти - защото смятам, че и аз съм бил голям", заяви още Борислав Михайлов. "Убеден е, че като в едно голямо семейство не трябва да има подобни взаимоотношения".


"Играта е груба, но трябва да е мъжка. Жалко е, ако има някой зад отдавнашното желание на Бербатов да оправи футбола, повтори президентът на БФС. "Освен че съм бил вратар, аз съм и от Хаджи Димитър - от улицата, така че не се плаша лесно от такива неща. Имат сериозен противник", предупреди той опонентите си. Кандидатурата на Порточанов пък определи като "достойна".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Путин

За Русия няма "враждебни нации", а само "враждебни елити": Путин

Русия няма намерение да отменя културата ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на