Свързани новини

24.07.2021 17:07

Джокович ще спечели поне 25 мейджър титли: Макенроу

Видян 1627 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпросът кой е най-добрият тенисист в историята сред Голямата тройка е актуален вече повече от 10 години. Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер заслужено са идоли на редица деца по света, а може би най-впечатляващият им рекорд са 20-те титли от Големия шлем, които всеки един от тях притежава. Но кой ще бъде лидер в тази класация след няколко сезона? Джон Макенроу няма колебания в отговора си, а ето на какво мнение е той:


"Това, което се случва в тениса в момента, е невероятно, защото във всички други спортове дебатът на тема „Най-великият“ включва двама играчи. Лионел Меси или Диего Марадона? Майкъл Джордан или Леброн Джеймс? Много рядко се случва в един спорт да има трима феноменални играчи по едно и също време. Всеки от тях има сериозни основания да твърди, че е най-великият в историята. В случая нямам предвид само спечелените титли от Големия шлем, чиито брой е невероятен, а цялостният ход на кариерите им. Просто е невероятно! Завършването на годината като №1 в ранглистата е важно, но хората обичат да говорят за рекордите. Така е във всеки спорт, не само в тениса. Ако по времето, когато аз играех, някой ми беше казал, че не един, а трима играчи ще спечелят по 20 мейджър титли, щях да му кажа това, което казах на съдията през 1981 – „Не може да си сериозен“. За Федерер, Надал и Джокович винаги може да се говори много. Според мен обаче ще бъде огромна изненада, ако Новак не спечели 25 титли от Големия шлем“, завърши Макенро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.