Свързани новини

05.07.2021 10:55

Ако Михайлов беше под 100 кг., щеше да играе: Наско Сираков

Видян 1367 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Левски Наско Сираков коментира ситуацията около бившия вратар Ники Михайлов и нападателя Валери Божинов. Сираков заяви, че Михайлов е трябвало да свали килограми, за да получи шансове при сините, а за Божинов призна, че би бил полезен на друга позиция.


“Трябват ни защитници. Ако не, за първите 1-2 кръга, ще намерим. Ники ми е израстнал в ръцете, но явно че в България хората имат нужда от припомняне. Това ръководство, точно преди 17 години, аз и Мъри Стоилов взехме Ники Михайлов преди да навърши 16 години. На следващата година, когато цяла България ни беше на главата и ни казваше, че трябва да вземем вратар, ние казахме, че имаме Ники Михайлов и заложихме на него. Той се справи перфектно. Миналата година година Ники Михайлов беше на футболните гробища, той не беше броен за жив от миналото треньорско ръководство и беше 127 килограма. Пази цяла есен. Най-малките килограми, до които достигна бяха 107 или 108. Декември беше предупреден и от мен и от Славиша, че ще вземем вратар, но трябва да свали под 100 килограма, за да се борят на равни начела. Безспорно Ники Михайлов е най-добрият вратар в момента. Не може след мача с ЦСКА на другия ден да си 115 килограма. Най-малко да беше показал желанието, което има Валери Божинов да се бори, да се върне в някакво нормално физическо състояние, той нямаше да има проблем и сега щеше да е вратар на Левски"


Валери си ми е на сърцето, защото е фантастично момче, безкрайно обича Левски, благодарен съм му за нещата, които свърши в съблекалнята. Но той трябва да си даде сметка докъде му стигат възможностите вече като футболист. Може да бъде много полезен на Левски на друга позиция”, заяви Сираков пред Дарик.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Стар леФскар - лепилар 05.07.2021 12:23

    Куцо, кьораво, сакато - за "Баязид Подуяне“ е злато!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец