Президентът на Левски Наско Сираков прекратява преговорите с Джоузеф Диксън за прехвърлянето на контролния пакет акции на клуба. Това обявиха сините в официалния си сайт.
"Левскари, Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам официално, че прекратявам разговорите с Джоузеф Диксън за прехвърлянето на контролния пакет акции в „Професионален футболен клуб Левски“ АД.
Благодаря на г-н Диксън за демонстрирания интерес, но съществените разминавания между декларираните намерения за инвестиции и последвалите ги действия не ме убеждават, че той е инвеститорът, от който Левски има нужда. Не получих убедителни гаранции нито за размера, нито за произхода на средствата, които трябваше да бъдат вложени в клуба и стадион Виваком Арена - Георги Аспарухов.  Мнозина биха казали, че съм сгрешил с анонса, който направих на Могилката на 24 май, и ще бъдат прави. Ето това е момент, в който се поддадох на емоциите. Рожденият ден на „Левски“, искаше ми се да зарадвам левскарите и да им направя най-хубавия подарък – че могат да са спокойни за бъдещето на любимия клуб. Длъжен съм да им се извиня, защото ги подведох, както бях подведен и аз.
Не съм спирал и продължавам да търся възможности за стабилизирането на Левски и в този момент. Не е тайна за никого, че положението е критично. Но аз ще се боря, докато има някаква, макар и малка надежда.
Ваш Наско Сираков", пише на сайта на Левски.
Припомняме, че Диксън бе доведен в родния футбол от бившия национал Благой Георгиев. Малко преди да се захване с купуването на сините Благо и Диксън са се опитали да вземат и македоснкия Вардар, но и там нещо се е провалило.