Свързани новини

23.06.2021 21:38

Стъки с ВИП паспорт от предишната власт

Видян 4937 пъти | Коментари 8
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на федерацията по ММА Станислав Недков – Стъки има служебен паспорт от МВнР на основание на това, че е шеф на федерация, пише сайтът Bird.bg. Още в началото на февруари 19’ ви разказа за множеството издадени ВИП документи от предишната власт в лицето на външния министър Екатерина Захариева, какъвто тя е дала и на Васил Божков.
Съгласно Наредбата за условията и реда за издаване на дипломатически и служебни паспорти точка 12, право на служебен паспорт имат– членове на ръководствата на националните браншови организации, сдружения и федерации.
Зеленият паспорт дава някои конкретни привилегии като безвизово пътуване в редица страни, за които нормално се изисква виза. Сред тях са например Русия и ЮАР. Приносителят му има право да се минава през коридорите за дипломати на ГКПП у нас и в чужбина, а също така и право да нощува в дипломатическите мисии на България по света, вместо на хотел.
Освен това правителството застава (поне на думи) зад притежателя на служебен паспорт. В текста на корицата е посочено че Министърът на външните работи, от името на Правителството на Република България, се обръща с молба към гражданските и военните власти на държавите да предоставят на притежателя на този паспорт необходимите улеснения за свободно и безпрепятствено движение и да му оказват необходимото съдействие.
Нищо подобно не пише на обикновените граждански паспорти.
Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 кога ще си приберат вересиите 27.06.2021 15:28

    Само в мафиотска България виповете са боклуци и бандити. Еле пък тоя, дето може да бъде евентуално вип само в родното си кътче

  • 007 Anonimen 26.06.2021 16:25

    колкото е грозен,толкова е и алчен и лаком връзкар

  • 006 Anonimen 24.06.2021 17:07

    ПОЗОР ЗА ВАС БОРИСОВ ЧЕ СТЕ ДАЛИ ТАКЪВ ПАСПОРТ НА ТОЗИ МАЛАУМНИК СТАНИСЛАВ УНИЗИХТЕ ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ ОТНОВО И ОТНОВО ДО КОГА

  • 005 Anonimen 24.06.2021 17:06

    Юлиянаот ГЕРБ е доставчика на благата му,трябва да се поддържа и огромната луксозна къща от авантата,а че пенсиите са мизерни-нищо......,ББ им раздаваше щедро

  • 004 doOnzi 24.06.2021 12:59

    Не забравяй и каратиста от село Банкя.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак