Свързани новини

23.06.2021 13:23

Само ЦСКА и Септември от софийските клубове отидоха на среща с Бербатов

Видян 2064 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов покани клубовете от София на дискусия, която се проведе на стадион Българска армия. На нея се отзова само един тим от Първа лига – ЦСКА, а представител на червените бе Пламен Марков. От Втора лига присъства един от шефовете на Септември – Кристиан Добрев. Другите софийски клубове Левски, Славия и Локомотив София не пожелаха да изпратят свои представители, които да чуят идеите на голмайстор №1 в историята на българския футбол. Отсъствието на сините от срещата буди най-голямо любопитство, тъй като от клуба неотдавна публично обявиха уж, че са за промяна на модела в българския футбол.
„Ако Ви подхвърлят топки и шест чифта ръкавици, не разбирате, че това е модерно робство. Трябва да видите голямата картина. Трябва промяна, а аз съм малко объркан, не мога да  разбера, защо тя не се случва.
Той заяви, че ако стане президент на БФС, едно от първите неща, които ще направи, е да отдели професионалния футбол в Професионална футболна лига.
“Навсякъде по света първенствата се администрират от ПФЛ. В БФС трябва да останат националните отбори и съдийската комисия. Професионалният футбол – в ПФЛ. Избират си Изпълком и председател. Той е добре дошъл в БФС. Защо при нас не е така? Да не би да е заради ТВ правата? Сега БФС взема 10%, а иначе няма да вземе нищо.
 Има пари. УЕФА – проекти – 14 млн., ФИФА – 6 млн. Пари, колкото искаш. Но някой трябва


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва

Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това