Свързани новини

22.05.2009 09:32

Спартак Варна – Черно Море започва с минута мълчание

Видян 1875 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спортно-техническата комисия на Българския Футболен съюз взе решение на днешното си заседание варненското дерби между Спартак Варна и Черно Море да се играе по програма в събота, въпреки смъртта на наставника на "соколите" Анатолий Кирилов, съобщи БГНЕС.


СТК на БФС се събра днес на извънредно заседание за да обсъди молбата на Спартак Варна "морското" дерби да бъде отложено, след като днес сутринта се разбра, че Анатолий Кирилов е загинал в автомобилна катастрофа. От комисията обаче обявиха, че промени в програмата на последните три кръга на шампионата не могат да се правят, а от Черно Море освен това не са дали съгласието си срещата да бъде отложена. Така двубоя между двата варненски тима ще се играе по програма в 17:00 часа в събота, но мача ще започне с едноминутно мълчание, а на ръкавите на фланелките на играчите ще има траурни ленти.


Всички решения на СТК на БФС:


"1. СТК при БФС изказва най-искрени съболезнования на семейството на Анатолий Кирилов и на ПФК Спартак (Варна) за нелепата му кончина.


Независимо от това СТК не уважава предложението на ПФК Спартак (Варна) за отлагане на срещата за първенство на "А" ФГ от 28-ми кръг между отборите на ПФК Спартак (Варна) и ПФК Черно море (Варна) за по-късна дата по следните мотиви:
- Съгласно чл.44 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС, в последните три кръга промени в програмата не могат да се правят.
- Налице е несъгласие от страна на ПФК Черно море (Варна) за промяна на срещата и се засягат интересите на широк кръг отбори от "А" ФГ.
Препоръчва се на клубовете участници в предстоящия кръг да почетат паметта на Анатолий Кирилов с едноминутно мълчание и траурни ленти на ръкавите на фланелките.


2. По взаимна договореност на двата клуба, срещата за първенство на Дублиращата група от 28-ми кръг между отборите на Литекс (Ловеч) и Сливен (Сливен) ще се играе на 24.05 /неделя/ 2009 г. от 17.00 часа, вместо на 27.05 /сряда/ 2009 г.".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е