Свързани новини

31.05.2021 14:24

Благой Георгиев става шеф в Левски?

Видян 1467 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сагата около шанса Левски да има нов собственик продължава. Преговорите между Наско Сираков и 31-годишния английски бизнесмен Джоузеф Диксън предстои да бъдат финализирани, като се чака подпис под договор. Нагласите са, че това ще се случи до края на седмицата. Контактът между синята легенда и бъдещия инвеститор е бил осъществен от Благой Георгиев. Точно затова се очаква бившият национал да получи висок пост на Герена. Най-вероятно той ще заема спортно-техническа длъжност. Преди време безработният Георгиев имаше намерение да закупи със свои бизнес партньори макенодския Вардар, но сделката пропадна.


В последните дни бившият играч на Славия, Наско Сираков и Диксън са имали поредица от срещи. На тях е било обсъждано бъдещето на Левски и бързото изправяне на клуба на крака - както погасяването на стари дългове, така и полагането на основи на солиден отбор. Адвокатите на двете страни пък подготвят договор за изпълнение на инвестиционна програма. Сираков вече сподели, че настоява за подобно нещо. И при неизпълнение на подписаното споразумение, ще може да си върне акциите обратно. Анонсът бе за много сериозни намерения на чуждестранния инвеститор, включващи влагането на 100-150 милиона евро и изграждането на нов стадион. Наред с това Благой, заедно с англичанина, се е срещнал и с доста други футболни личности.


Ако сделката стане факт, предстои да бъде насрочено и Общо събрание на клуба. На него ще бъдат съставени нов Надзорен и нов Управителен съвет на клуба. В момента е ясно, че Наско Сираков ще продължи да бъде президент, въпреки че ще прехвърли мажоритарния пакет акции. Той ще има и последната дума по спортно-техническите въпроси.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се