Свързани новини

25.05.2021 10:55

Левски с нов собственик

Видян 2905 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Левски  ще има нов собственик", потвърди в емоционално слово и с треперещ глас настоящият притежател на мажоритарния дял акции Наско Сираков. Направи го навръх празничния 24 май, на който и Левски има рожден ден.
"Искам да честитя най-светлия празник на всички българи. Сега е моментът да обявя едно ново начало за нашия клуб. Преговорите и кореспонденцията са от повече от шест месеца. Всичко е завършено и от 4 дни е в ръцете на адвокатите. Левски ще има нов собственик", заяви Сираков.
"Новият собственик поема всички задължения на клуба до този момент. Осигурява издръжката Левски да се върне там, където му е мястото. Приоритет номер едно е построяването на нов европейски стадион по най-бързия начин", добави Сираков.
"Сделката може да стане до края на седмица, максимум до 10 дни очаквам всичко да е станало факт", разясни Сираков. "Работи се толкова сериозно юридически, за да сме убедени. Поставил съм всички тези условия, за да съм сигурен, че това, което се говори и се обещава, да се изпълнява“, каза той.
А когато и документално процедурата по прехвърляне на мажоритарния дял от акциите стане факт, Сираков ще продължи да има спортната власт на Герена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Чурулик Марийкин 25.05.2021 12:27

    Новият собственик на"Баязид Подуяне“ е далаверата между КТБ и Виваком!!! Прасето с тюрбана и Спас Русев отново са на линия! Честито на цирк „Джингиби Анадол Спорт“, на есен ни чакат нови велики победи!!! Да се готвят - Световрачане, Кокаляне, Требич, а защо не и Петърч !!! Честито, а до отнемане на лиценза остават 2 дни !!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни