Свързани новини

30.04.2021 17:15

Най-грозното морално падение: Бербатов за Боби Михайлов

Видян 5292 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидат-президентът на Българския футболен съюз Димитър Бербатов коментира в своя блог футболните събития от изминалата седмица. Бившият нападател на националния тим и Манчестър Юнайтед взе отношение по темата с оттеглянето на оставката на Борислав Михайлов само ден, след като самият Бербатов обяви, че ще се кандидатира за шеф на родната централа. Голмайсторът бе категоричен, че случилото се е "най-грозното морално падение и акт на страхливост, което българският футбол е виждал".


Ето какво написа Бербатов:


(Р)еволюцията трябва да започне!


Безочие, наглост, постановка... Взимам назаем само част от заглавията в медиите! Това, което се случи онзи ден, само ден след като аз казах, че се кандидатирам за президент на БФС, е най-грозното морално падение и акт на страхливост, което българският футбол е виждал! И ако ние позволим това да се случи, значи ние сме глупаците... Но тук идва важната роля и на върховния орган - Клубовете! Казах го много пъти. Трябва да има някаква реакция, декларация на несъгласие, свикване на конгрес с подписка... Нещо... Знам, че има клубове, които искат да се разбунтуват. Клубове, които виждат какво се случва и искат да покажат реакция. Сега е моментът. И никой няма да ви вини. Никой. Вие сте в правото си! Всички сме заедно в това и ще се подкрепим взаимно. Има и клубове, които ги е страх. А не трябва! Казах ви, аз и моят екип сме с вас! Не бъдете заложници на страха. Аз мога само да ви покажа каква промяна искам да донеса, но вие решавате накрая. И ако не изберете тази промяна, какво изобщо правим?! Как ще вървим напред?! Защо чувам постоянно викове за промяна?  А никаква реакция!? 


Това, което се случва, е подигравка с нашия занаят, с нашия любим спорт! Светът ни се смее. "Скай Спортс" е в потрес. Мен ме питат хора от чужбина: "Защо няма реакция на клубовете, след като искат промяна, а така се подиграват с тях?!", "Защо расисти, които не знаят от коя страна се рита топката, са все още в управлението, а цяла България има непоносимост към тях?" Чудя се какво да им кажа...


Може би, че трябва да сме по-смели... Че промяната вече е тук...  Изправих се и ви я разказах онзиден. Какво и как искам да променя, аз и екипът ми. Нали това искаме всички?! Ние сме тук, с вас. Клубове, фенове, журналисти, хора, рЕволюцията трябва да започне! Трябва да се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 02.05.2021 12:50

    Бербатов вън от б.ф.с. Не са необходими личности като него , които отказваха да играят за Родината си ! Човек който мисли само за себе си ....е егоист !!!

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако