Свързани новини

27.04.2021 16:12

Бербатов официално се кандидатира за президент на БФС

Видян 1346 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендарният нападател на България, ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, официално се кандидатира за президент на БФС. Това обяви самият той на пресконференция в БТА.


В екипа на Бербатов влизат Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, адвокат Георги Владов и Борис Станков.


Голмайстор №1 на националния тим на България разкри, че Стилиян Петров ще влезе и в Изпълкома при успех на конгреса.


Петър Величков и Борис Станков също са познати имена в родния футбол. Първият от 8 години е част от Изпълкома на българския футболен съюз, но сега иска промени в централата, тъй като той и колегите му не се справяли добре. Борис Станков пък до преди няколко месеца бе част от международния отдел на БФС, където работи в продължение на 9 години.


"Няма какво повече да се бавим и да отлагаме. Официално откривам моята кампания за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл и започваме от днес. Започнали сме още преди доста време да работим активно. Ще ви представя и екипа, с който ще работим. Това е ядрото, с което подготвяме промяната за по-добро. Имах привилегията да работя с най-добрия треньор - Сър Алекс Фъргюсън. Той казваше, че подборът на екипа е най-важен по пътя към успеха. Знаете кой съм и какво съм направил. Вече настъпвам в нова глава от моето кариерно развитие. Решихме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго време в бизнеса. В екипа влиза Стилиян Петров, с когото държим връзка. Той ще бъде и част от бъдещия изпълком. Другият човек ще бъде Мартин Петров. Радвам се, че тези двама души са моя живот и имаме една и съща идеология. От друга страна, Петър Величков. По-малко познатото име е това на Боби Станков. Той е човек с образование и знае как се случват нещата. Има познания и връзки в УЕФА. Опитът му е безценен. В нашия екип имаме и юрист - Георги Владов. Това сме ядрото, които движим нещата от доста време. Разбира се, и много други хора, които нямаше как да наредим тук, на масата. Силата, която ни обединява, е желанието за промяна", сподели Бербатов.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“