Свързани новини

26.04.2021 17:14

Болоня няма пари за Антов

Видян 1560 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Болоня е във финансова криза и няма почти никакъв шанс Валентин Антов да остане за постоянно. Това стана ясно от коментара на треньора Синиша Михайлович след загубата с 0:5 от Аталанта. Българинът е под наем от ЦСКА до лятото, като в договора има клауза за откупуване срещу € 3 млн. Наставникът призна, че е провел среща с президента Джоуи Сапуто, на която обаче е бил уведомен, че в клуба пари няма.


“В един идеален свят бих могъл да задържа настоящите играчи и да привлека нападател и защитник - заяви Михайлович. - Но осъзнавам, че заради пандемията ще се наложи дори да продаваме. Целта е да подсили тима и президентът е амбициозен като мен, но ще видим как ще се справим. Всичко зависи от самия пазар”.


“Надявам се никой да не иска да купува наши футболисти, за да мога да съхраня този състав, но се съмнявам, че ще се получи точно така. Ще трябва пак да се срещаме с президента, за да говорим”, добави треньорът.


В същото време родният бранител игра цял мач при унизителната загуба на Болоня с 0:5 от Аталанта. Антов отнесе критики за представянето си в срещата. “Младият българин е като риба на сухо. Той беше напълно объркан от началото до края. Той трябва да забрави тази вечер възможно най-бързо”, гласи коментарът на Italy24news за показаното от Антов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец