01/03

Свързани новини

02.04.2021 14:34

Кралев откри зала по борба и стрийт фитнес в Сливо поле

Видян 2222 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС и министър на младежта и спорта Красен Кралев откри обновената зала по борба в Сливо поле и площадка за стрийт фитнес. Изцяло реновираната тренировъчна зала бе обновена със средства на Общината, а площадката на открито е финансирана от Министерството на младежта и спорта.
Красен Кралев връчи на кмета на Сливо поле Валентин Атанасов техническия паспорт на завършения проект.
На откриването присъства и почетният председател на Българската федерация по борба Валентин Йорданов, шампиони и треньори по борба, както и кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Пламен Нунев.


 


По-късно Красен Кралев направи първа копка на ново спортно игрище в село Щръклево. То ще се намира непосредствено до училището, а Община Иваново ще изгради за собствена сметка и открито волейболно игрище. Още две площадки ще се направят в градовете Борово и Бяла.
Игралните полета на футболните игрища ще бъдат с размери 20/40 м. Във всеки терен ще бъдат вложени по 150 000 лева, отпуснати от Министерството на младежта и спорта. Предвидени са 4 осветителни стълба, разположени в четирите ъгъла на игрището, което ще е обезопасено с два вида мрежи. Достъпът ще се осъществява чрез две врати. Ще бъде поставена и трибуна за 50 зрители.
„Продължаваме да градим в област Русе. Над 500 млн. лв. бяха инвестирани в спортната инфраструктура по време на трите правителства на ГЕРБ. До момента никой друг не е правил подобни инвестиции в сектора.
Щастлив съм, че и в Сливо поле вече ще има по-добри условия за спорт, а още това лято децата на Щръклево ще могат да се възползват от новото футболно игрище", заяви Кралев.
Той припомни, че правителството е изпълнило ангажимента си да обърне внимание на спортната инфраструктура в училищата. „Стартирахме програмата за изграждане на физкултурни салони в учебни заведения, които нямат необходимите условия за провеждане на часовете по физическо възпитание. В първия етап от програмата бяха избрани 25 училища в цялата страна. Едно от тях е Професионалната гимназия по туризъм в Русе. Нашите планове са след 4 години да има още 100 нови салона. Ще изградим и спортни игрища във всяко българско училище", каза още Красен Кралев.


Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак