Свързани новини

18.03.2021 16:03

12 г. синя суша

Видян 1253 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболният Левски за 12-и пореден сезон остана без трофей. Сините отново са капо, след като отпаднаха на четвъртфиналите от турнира за Купата на България. Възпитаниците на Славиша Стоянович загубиха с 1:2 от Славия. Това бе четвърта поредна победа на Славия над сините. Нещо повече, сините не са елиминирали славистите в турнира от далечната 1949 г. Всички голове в срещата паднаха в нейния край. Първоначално белите поведоха с 1:0 след гол на Питър Макрилос в 78-ата минута на двубоя. В 86-ата Левски изравни след попадение на Марин Петков. В самия край на срещата Калоян Кръстев донесе победата на Славия след груба грешка на синята защита. С успеха си над Левски Славия стана последният полуфиналист в надпреварата след Лудогорец, Арда и ЦСКА.


Последният трофей за сините е от далечната 2009 г., когато Левски стана шампион на България.


Въпреки поредния провал, на Герена взеха решение да оставят на поста треньора Славиша Стоянович.  "Искаме да ви уверим, че ръководството на клуба категорично застава зад Стоянович, който продължава да е треньор на първия отбор. Въпреки трудните времена за нашия клуб специалистът и неговият щаб изпълняват отговорно своята всекидневна работа, ползвайки се с пълното доверие и подкрепа от страна на клуба", съобщиха от Левски.


 Сините не вървят никак добре и в първенството, където са с актив от едва 24 точки след 21 изиграни срещи, изоставайки на цели 27 от лидера Лудогорец  и 19 от ЦСКА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец