Свързани новини

18.02.2021 16:40

Гриша Ганчев се оттегля завинаги от футбола?

Видян 1955 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гриша Ганчев се е зарекъл да се оттегли завинаги от футбола, пише 24 часа. Бизнесменът повече не искал да поема издръжката на отбори. Както е известно,  в началото на седмицата Ганчев се оттегли от ЦСКА. Заради труса двама от футболистите на червените – Брадли Мазику и Тиаго Родригес, изразили желание да напуснат клуба.


В същото време фен фракцията на ЦСКА Offender, след чиято декларация собственикът се обиди и реши да си тръгне се разпадна. Запалянковците обявиха, че прекратяват организираните си посещения на мачове на червените.


„Считано от днес, нашата група преустановява своята организационна дейност за Сектор Г - направа на хореографии, организиране на трибуната, разпяване и т.н. Нямаме намерение обаче да ходим където и да е другаде, а Армията си остава нашият дом. Запазваме правото си да продължим да правим живота на нашите изконни врагове от Подуене труден, бранейки собствената си чест както намерим за добре! А на останалите пожелаваме много красиви и успешни спектакли по трибуните!”, пишат от групировката.


В Спортал пък се появи информация, че цялото оттегляне на Гриша Ганчев от ЦСКА може да се окаже блъф. В същото време президентът на Славия Венцислав Стефанов коментира, че Ганчев със сигурност си тръгва.


"Така ще е, докато е пълно с дървени философи, които само се бъркат. Те мислят, че всичко, което хвърчи, се яде. Дават акъл, а не знаят колко трудно се издържа футболен клуб – като журналистите, които ме питаха защо няма парно на стадиона и защо на морето има дупка. Явно на Гриша Ганчев му дойде до гуша. Човекът правеше всичко за ЦСКА. Той си държи на думата… Лошо! След Гришата ЦСКА трябва да търси нов човек, който да си дава собствените пари. И какво значи дали ще го приеме публиката?! Това са глупости – приемат, не приемат. Няма кой да дава, пари ,бе!,  заяви Венци Стефанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тихомир Томов 18.02.2021 17:22

    Каракачанов да си поема " армейския клуб " пара има от поръчките ....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева