Свързани новини

12.05.2009 11:28

Реднап: Забранявам алкохола в Тотнъм

Видян 1404 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че ще забрани на играчите си да пият алкохол, след ареста на Ледли Кинг пред нощен бар в Лондон през уикенда, предаде БГНЕС.


Защитникът на "шпорите" бе арестуван по подозрения за сбиване в ранните часове в неделя, след запой с приятели в клуб в лондонския квартал "Сохо". "Ще наложа много строго правило през следващия сезон, с което пиенето ще е абсолютно забранено. Футболистите не трябва да пият. Знам, че е трудно, но те взимат добри пари, а и са модел за подражание на децата. Те трябва да посветят живота си на играта", заяви Реднап.
Кинг се извини на Реднап като описа инцидента като "разпускаща вечер с приятели", която е "стигнала твърде далеч". Независимо от това обаче, шефът на Тотнъм допълни: "Нямаше да имаме такива проблеми, ако играчите не пиеха. Все още доста се пие в английския футбол, но все пак е по-добре, отколкото беше. В Тотнъм ние се занимаваме доста с деца, голяма част от тях са в онеправдано социално положение. Трябва да им даваме пример. В тази страна се пие твърде много. Много хора не намират щастието освен в алкохола".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци