Свързани новини

02.01.2021 07:01

Манчестър Юнайтед се изравни с лидера Ливърпул

Видян 1536 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Манчестър Юнайтед настигна Ливърпул в класирането на Висшата лига, след като победи Астън Вила с 2:1 на "Олд Трафорд" в мач от 17-тия кръг. Двата тима имат по 33 точки, но шампионите остават начело заради по-добрата си голова разлика. Тимът от Бирмингам е на шеста позиция с 26 т.

Само около 60 секунди след началото на мача домакините можеха да ударят. Бруно Фернандеш получи пас зад отбраната на Астън Вила и опита центриране, което беше пресечено от Емилиано Мартинес.  В десетата Марсиал шутира от границата на наказателното поле, а вратарят изби удара му в корнер. Впоследствие Хари Магуайър насочи топката с глава в ръцете на Мартинес.

Три минути по-късно Джон Макгин принуди Давид Де Хеа да се намесва, за да предотврати попадение. Фред не успя да уцели вратата на гостите в 16-ата, а в 37-ата Бруно Фернандеш също не намери целта.

Усилията на "червените дяволи" се увенчаха с успех в 40-ата минута. Аарън Уан-Бисака центрира и непокрития Марсиал вкара за 1:0.

Второто полувреме запобна вихрено за гостите и в 52-ата минута удар с глава на Оли Уоткинс беше спасен по изумителен начин от Давид Де Хеа. Само две по-късно Анвар Ел Гази не уцели вратата. В 58-та минута Астън Вила все пак изравни. След бързо изпълнен фаул Джак Грийлиш центриране към Бертранд Траоре, който не сбърка за 1:1.

Радостта на гостите обаче трая твърде кратко. В 61-ата реферът видя нарушение срещу Пол Погба в наказателното поле. Бруно Фернандеш застана зад бялата точка и беше точен - 2:1.

С гол на чеха Томаш Соучек в 86-ата минута Уест Хям победи с 1:0 като гост Евертън.

Въпреки успеха гостите от Лондон остават на 10-о място в класирането, но събраха 26 точки, колкото имат и пет други отбора преди тях. За Евертън това бе край на серията от четири последователни победи. "Карамелите" са четвърти с 29 точки.


Източник: БНР


Снимка: БТА


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Чурулик Марийкин 02.01.2021 11:41

    Миналата година съдиите бутаха Ливърпул, тази година бутат Юнайтед. Дузпа нямаше. Мунчо отново бяха спасени от съдията и от Бруно "Дузпата" Фернандеш !!! Ако, както пишат смешните журналюги Пеналдо дойде в Юнайтед, то тогава срещите им ще започват направо с ДУЗПА, вместо от центъра !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес бъдете подготвени за ден, пълен с важни задачи и отговорности

Днес бъдете подготвени за ден, пълен с важни задачи и