Свързани новини

11.11.2020 17:11

Ювентус предлага размяна между Кристиано и Неймар

Видян 957 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ювентус планира да предложи на Пари Сен Жермен размяна между Кристиано Роналдо и Неймар. Такава бомбастична теория лансира Танкреди Палмери в Tuttomercatoweb. Според уважавания журналист заплатата на португалеца тежи на бианконерите, които изпитват финансови затруднения. Самият Кристиано също не бил склонен да остава в Торино, след като договорът му изтече през лятото на 2022 година. Поради тези причини в Ювентус искат да ограничат загубите, като се разделят с Роналдо през следващото лято, за да не го изгубят без пари година по-късно. ПСЖ е от малкото клубове, които може да си позволи португалеца. Както 19‘ вече писа директорът на парижани Леонардо намекна в интервю, че е възможен трансфер на португалеца в клуба.


Договорът на Неймар с Пари Сен Жермен също изтича през лятото на 2022 година. От френския клуб вече обявиха, че са започнали преговори с бразилеца за нов контракт, но подписването му не изглежда близо. Заплатите на двамата са идентични, така че това няма да промени особено ситуацията за Ювентус от гледна точка на финансовата тежест. Разликата е, че така клубът няма да е изпуснал Роналдо без да получи нищо в замяна и ще има друга огромна звезда в състава си със значимото обстоятелство, че Неймар е със седем години по-млад от Кристиано.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.